Jarné vymetanie výfukov 2011

Jarné vymetanie výfukov 2011

Termíny:Sobota 30.4 2011 - Nedela 1.5 2011

Miesto: Čejkovice, Česká republika

Program:

Sobota, 30.4 2011

9.30 - 10.00 Zraz účastníkov pri zámku Lednice, vrátenie registračných poplatkov

10.00 - 12.00 Obhliadka zámku + záhardy + minaretu. S prehliadkou zámku znútra sa nepočíta vzhledom k jej časovej náročnosti !!!

12.00 - 12.30 Presun do Dolních Dunajovic

13.00 - 14.30 Obed

14.30 Presun do Čejkovic

15.00 - ??.?? Návšteva vinárskych závodov Čejkovice

18.00 a ďalej ??? Večera

Návšteva vinnej pivnice

Ubytovanie by malo byť zaistené priamo vo vinárstve, preto ubytovanie prebehne už v dopoludných hodinách a presun z pivnice do postelí bude celkom vo vašej režii.

Nedela, 1.5 2011 Ráno ???

Raňajky

10:00 Predanie izieb a odjazd na termálne pramene Laa an der Thaya (Rakúsko) - tie sú umiestnené cca 10 km od českých hraníc, dálniční známka teda neni potrebná

12.00 - ??.?? Návšteva termálnych prameňov

Oficiálne ukončenie zrazu

Odjazd účastníkov domov

Zhodnotenie zrazu

Ahojte, zraz sa konal už dávno a ťažko sa opisuje po takom čase. Aspoň v stručnosti... Slovenská posádka si tentokrát užívala zraz už od piatku. Mali sme vybevenú príjemnú chatku, kde sme si hneď prvý večer stihli niečo ugrilovať. Keďže sa akurát konali MS v hokeji, tak ako správny slováci sme si hneď po večeri utekali pozrieť zápas našeho mužstva. Nuž a potom hor sa do postelí vyspať na oficiálny začiatok zrazu... Ráno sme sa stretli s ostatnými našimi kamarátmi so smart clubu na nádvorí zámku Lednice. Tu sme sa poprechádzali po rozzelenenej záhrade v príjemnom prostredí. Nuž a hor sa na obed! Obed nás čakal o niekoľko kilmetrov po našej spanilej jazde. Po obede sme sa vrátili naspäť do Čejkovíc kde bola pre nás prichistaná prehliadka vinárskych pivníc. Samozrejme aj s ochutnávkou! Po ochutnávke zase hurá jesť. Po dobrej večeri sa naša časť výpravy vybrala zahrať si bowling. A už je tu koniec ďalšieho dňa... Ráno vstávame do upršaného dňa, no napriek tomu sa tešíme na naše ďalšie aktivity. Už nás v Rakúsku čakajú termálne kúpele. V kúpeloch sme si perfektne oddýchli, no bohužial zraz sa končí a my musíme domov. Už sa tešíme na ďalší.

FotkyRavenS.

Ďalšie fotky a názory nájdete na smart-club.cz stačí kliknúťsem